Följ Arbetets museum

​Annorlunda samarbete för ökat hållbarhetsfokus

Pressmeddelande   •   Maj 04, 2015 13:13 CEST

Arbetets museum har inlett ett samarbete med tre företag inom miljö, hållbarhet och kreativitet för att på så vis kunna erbjuda utvecklande workshops till företag och organisationer. De använder utställningen Framtidsland som inspirationskälla och verktyg för att jobba med den egna hållbarhetsstrategin.

Envima är experter inom miljö, Juste a’Fair inom hållbar utveckling och Crearum är specialister på kreativa processer. Tillsammans kompletterar de varandra på ett innovativt sätt och kan tillsammans erbjuda mycket mer än vad de enskilt skulle kunna göra.

- Detta är ett relativt nytt sätt att jobba men som kommer mer och mer, att mindre företag går samman och på det sättet både kan ta större uppdrag men också erbjuda så mycket mer till kunden, säger Eva Lundgren Stenbom, Juste a’Fair.

- Och i vårt fall är det extra unikt, med samarbete med ett av Sveriges bästa museer, som återigen på det här sättet visar att de ligger i framkant när det gäller nytänkande och kreativitet!

Den 7-8 maj finns samtliga parter på Norrköpings Näringslivsmässa, för att visa upp och berätta mer om workshopen och samarbetet. Besök monter 69.


Mer information:

Eva Lundgren Stenbom, Juste a’Fair, eva.lundgren.stenbom@gmail.com, 070 206 06 02

På Arbetets museum i Norrköping berättar vi om människors vardag. Vi samlar inte på föremål. Vi samlar på personers yrkesminnen och historier från vardagslivet. Låt dig beröras, uppröras och inspireras!