Följ Arbetets museum

Fajten mot strokedjävulen

Pressmeddelande   •   Sep 20, 2012 10:30 CEST

För första gången någonsin ger Stefan Omnia föreläsningen Hjärnvilja – en fajt mot strokedjävulen. För fyra år sedan drabbades Stefan av stroke. Hör honom berätta om sin inspirerande kamp tillbaka till livet.

Hösten 2008 drabbades Stefan Omnia av två hjärnblödningar inom loppet av tre dagar - Stroke. Sjukvården befarade en framtid där Stefan skulle vara ständigt sängliggande, kopplad till en hjärt- och lungmaskin, utan möjlighet att kommunicera muntligen. Under den första månaden efter hjärnblödningarna var prognoserna många, från att han inte skulle överleva till att han är ett mirakel.

Idag lever Stefan ett normalt liv igen och den 22 september kl.13.00 föreläser han på Arbetets museum i Norrköping. Under föreläsningen får du följa med på en resa i glädjens, svekens, fördomarnas och framtidens tecken. Hör Stefan berätta om hur man kan vända frustration och mörker till en styrka och vilja att ta sig tillbaka.

Föreläsningen är en del av ett större projekt som heter Hjärnvilja, där även en bok och promenaden Le för livet ingår. Läs mer på www.avokonsult.se.

FÖRELÄSNING: lördag 22 september kl.13 på Arbetets museum i Norrköping
PRESSBILDER: kontakta Stefan Omnia för pressbilder

FÖR MER INFORMATION:
Stefan Omnia, föreläsare, 070 674 46 88, stefanavokonsult@hotmail.com
Linda Hagberg, kommunikationschef på Arbetets museum, 011-23 17 09, linda.hagberg@arbetetsmuseum.se

Låt dig beröras, uppröras och inspireras på Arbetets museum i Norrköping! Vi är ett samtidsmuseum med historiskt djup. Museet öppnades 1991 och har sedan dess skildrat kvinnors och mäns arbete och vardagsliv. Museet har inga samlingar av föremål, istället samlar man på yrkesminnen och levnadsberättelser som gestaltas i utställningar och presenteras i skrifter.