Följ Arbetets museum

Kulturtorsdagspremiär!

Pressmeddelande   •   Jan 08, 2018 09:40 CET

Norrköpings Stadsmuseum, Visualiseringscenter och Arbetets museum står bakom Kulturtorsdag!

Stadsmuseet, Arbetets museum och Visualiseringscenter lanserar nu Kulturtorsdag, ett samarbete för att fler ska upptäcka kulturen i Norrköping. I samband med lanseringen av Kulturtorsdag anpassar Arbetets museum sina öppettider och byter kvällsöppet från tisdagar till torsdagar. Samtliga institutioner har torsdagsöppet till kl 20.00 från den 11 januari till och med den 31 maj.

Torsdag den 11 januari blir starten på en långsiktig satsning där Stadsmuseet, Arbetets museum och Visualiseringscenter tillsammans kommer att erbjuda upplevelser på torsdagskvällar. På Kulturtorsdagspremiären, torsdagen den 11 januari, erbjuds ett smörgåsbord av utställningar, kortare introduktioner och en programpunkt. Under kvällen får dessutom alla besökare 10% rabatt i både i Café Strykjärnet (Arbetets museum) och Restaurang och Café C (Visualiseringscenter) samt i de tre museibutikerna.

Hela programmet finns på den gemensamma facebooksidan Kulturtorsdag: https://www.facebook.com/Kulturtorsdag/

På Arbetets museum i Norrköping berättar vi om människors vardag. Vi samlar inte på föremål. Vi samlar på personers yrkesminnen och historier från vardagslivet. Låt dig beröras, uppröras och inspireras!