Gå direkt till innehåll
Caroline Kvick, kommunikatör på Arbetets museum, testar hotellsängarna inför auktionerna. Foto: Anna Redmalm
Caroline Kvick, kommunikatör på Arbetets museum, testar hotellsängarna inför auktionerna. Foto: Anna Redmalm

Pressmeddelande -

Övernatta på museet – för Musikhjälpen

Nu finns chansen att övernatta på Arbetets museum, som ligger i Sveriges vackraste industribyggnad – Strykjärnet i Norrköping. Till förmån för Musikhjälpen auktionerar museet nämligen ut fyra övernattningar i huset – alla med sin egen karaktär. Den 10–16 december 2018 har alla chansen att lägga sitt bud på auktionerna på Tradera.

I en av övernattningarna ingår en exklusiv visning med Mathias ”Villfarelser” Leclér, vars bilder visas i en utställning på museet under våren. I en annan visning läser en skådespelare från Östgötateatern högt ur berättelser från museets arkiv för de som övernattar. Vi har också en övernattning med fokus på EWK och politisk illustrationskonst och en som riktar sig till en barnfamilj.

Under vintern kommer museet få en helt ny restaurang på plan 6 – Vy Nkpg. De som övernattar kommer att bjudas på middag i restaurangen på lördagskvällen. Efter middagen kan man gå på kvällsvisning i industrilandskapet eller titta på några aktuella utställningar. Dagen efter serveras det frukost i Espresso House på entréplan. Övernattningen avslutas med shopping i museibutiken till förmånlig rabatt.

Natt på museet – till förmån för Musikhjälpen anordnas av Arbetets museum tillsammans med vår huvudpartner Vy Nkpg. Stort tack även till Espresso House, Elite Grand Hotell Norrköping och Östgötateatern.

De fyra olika övernattningarna

  • Natt på museet – Villfarelser Gäller för 1–2 personer
  • Natt på museet – Familjeövernattning Gäller för 1–2 vuxna samt 2–3 barn.
  • Natt på museet – Människors berättelser Gäller för 1–2 personer
  • Natt på museet – EWK och politisk illustrationskonst Gäller för 1–2 personer

Kontakt

Mårten Mellberg, programansvarig: 073-237 36 60, marten.mellberg@arbetetsmuseum.se

Anna Redmalm, kommunikatör: 011-23 17 09, anna.redmalm@arbetetsmuseum.se

Pressbilder

https://www.arbetetsmuseum.se/pressbilder/

Ämnen

Regioner


På Arbetets museum i Norrköping berättar vi om människors vardag. Vi samlar inte på föremål. Vi samlar på personers yrkesminnen och historier från vardagslivet. Låt dig beröras, uppröras och inspireras!

Presskontakt

Anna Redmalm

Anna Redmalm

Presskontakt Kommunikatör Kommunikation 011-23 17 09