Gå direkt till innehåll
Copyright: The Irish Times
Copyright: The Irish Times

Pressmeddelande -

PRESSINBJUDAN: Uppblåst och hoppfullt i Art 'n Stuff

Onsdag den 24 maj 2017 kl 11.00 bjuder vi in till förhandstitt av utställningen Art ’n Stuff, vår stora sommarsatsning för barnfamiljer. En barngrupp från förskolan Kastanjegården i Norrköping blir den första att testa utställningen som öppnar för allmänheten lördag den 27 maj på Arbetets museum.

Nu börjar vår stora sommarsatsning för barnfamiljer, utställningen Art ’n Stuff, att komma på plats inför öppningen lördag den 27 maj. Utställningen består av tre delar;

 • Hoppskulpturer (fantasieggande miljöer att hoppa och leka i)
 • Konstvägg (konstnärernas väggmålning som besökarna sedan får berika med egna konstverk)
 • Kreativa verkstaden (Arbetets museums kreativa verkstad som i sommar är införlivad i Art ’n Stuff på plan 2)
 • onsdag den 24 maj kl 11.00 bjuder vi in media att vara med då sista handen läggs vid de stora hoppskulpturerna och då de testas för första gången. Våra hjälpredor för dagen är en barngrupp från förskolan Kastanjegården i Norrköping som blir de första att besöka utställningen. På plats finns även konstnärsparet Merja Puustinen och Andy Best. Från Arbetets museum medverkar Truls Olin, utställningschef, samt Louise Zejlon, museipedagog.

  KONTAKTPERSON

  Truls Olin, vik Utställningschef, Arbetets museum, 070 818 93 94 el truls.olin@arbetetsmuseum.se

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Taggar

  Regioner


  På Arbetets museum i Norrköping berättar vi om människors vardag. Vi samlar inte på föremål. Vi samlar på personers yrkesminnen och historier från vardagslivet. Låt dig beröras, uppröras och inspireras!

  Presskontakt

  Anna Redmalm

  Anna Redmalm

  Presskontakt Kommunikatör Kommunikation 011-23 17 09